Κάθε χρόνο προστίθενται νέες προτάσεις στα trends για τα μαλλιά, μα είναι λίγα εκείνα που ξεχωρίζουν και κολλάμε μαζί τους.
Οι μεγάλοι οίκοι μόδας, κάθε σεζόν, μας παρουσιάζουν στις επιδείξεις τους αμέτρητες προτάσεις και προσπαθούν να καλύψουν το γούστο των περισσότερων γυναικών και να μην αφήσουν καμιά μας παραπονεμένη.

Κάπως έτσι λοιπόν, ήρθε η στιγμή να καλωσορίσουμε το καλοκαιράκι και να δούμε τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά που φέρνει το καλοκαίρι του 2017!

1. Ψηλή κοτσίδα

Η ψηλή αλογοουρά προσθέτει κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, είτε έχεις φροντίσει να είναι κατσαρά τα μαλλιά σου από την κοτσίδα και κάτω είτε ολόισια. Ένα ακόμη θετικό είναι ότι όσο πιο σφιχτά μαζέψεις τα μαλλιά σου τόσο περισσότερο θα σηκώνεται το πρόσωπο σου και θα δείχνει η επιδερμίδα σου ανανεωμένη.

2. Wet look hairstyle

Πάντα όταν πλησιάζει το καλοκαίρι το wet look είναι από τις πρώτες μας επιλογές. Τα λαμπερά μαλλιά προτίμησαν τόσο η Gigi Hadid όσο και η Kim Kardashian στο fashion week 2017 που εμφανίστηκαν.
Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ακολουθήσεις αυτό το look είναι να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν styling και να το εφαρμόσεις από την ρίζα μέχρι και τις άκρες.

3. Μαλλιά στο πλάι

Προσοχή εδώ, γιατί δεν μιλάμε για χωρίστρα στο πλάι, αλλά για μαλλιά στο πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να γυρίσεις τα μαλλιά σου προς την μία πλευρά. Έτσι θα έχει περισσότερο όγκο το χτένισμα σου, ενώ θα σε κάνει να δείχνεις πιο μοιραία.

4. Χαμηλές αλογοουρές

Γενικότερα η μόδα για το καλοκαίρι του 2017 τόσο στα χρώματα όσο και στα χτενίσματα, προωθούν τη φυσικότητα. Οπότε και οι χαμηλές αλογοουρές είναι ένα από τα trends. Για κάτι διαφορετικό κάνε μια χαμηλή κοτσίδα στο πλάι- αντί για την κλασική- και είσαι έτοιμη για την έξοδο σου.

5. Μπούκλες, μπούκλες, μπούκλες

Μπούκλες φυσικές, περμανάντ ή και με το πιστολάκι. Σε μακριά αλλά και σε κοντά μαλλιά. Όσο πιο φυσικές δείχνουν και όσο πιο “ατημέλητες” είναι τόσο το καλύτερο! Αν το φυσικό σου είναι μπουκλίτσες, μην το πειράξεις και το ισιώσεις, απλά ανάδειξε το!

6. Χωρίστρα στη μέση

Νόμιζες ότι έτσι απλά θα έχανε η χωρίστρα στη μέση; Όχι φυσικά. Παραμένει στη μόδα και αυτή. Θες κοτσίδες, θες λιτά τα μαλλιά; Όπως σου αρέσει μιας και μας αρέσει και παραμένει και για το καλοκαίρι του 2017 μέσα στη μόδα!

7. Στριφογυριστά χτενίσματα

Γύρνα και ξαναγύρνα τα μαλλιά σου μέχρι να φτιάξεις κάτι που να σου αρέσει και να σε ικανοποιεί. Πλέξε το σε κοτσίδα, κάνε το μια απλή αλογοουρά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να στριφογυρίσεις το μαλλί σου και να το πιάσεις. Ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα για το καλοκαίρι του 2017.

8. Πλεξούδες και άλλες πλεξούδες

Πραγματικά φέτος το καλοκαίρι είναι η εποχή της πλεξούδας. Γαλλικές, ολλανδικές, καταρράκτης, κλασσικές. Σε κοτσιδάκια, σε κοτσίδες σε κότσους, μικρές τούφες, σε μισά μαλλιά. Να βαρεθεί το μάτι και να κουραστεί το χέρι να πλέκει πλεξούδες. Είναι όλες δεκτές μέχρι και τα ψαροκόκαλα.