Αποτρίχωση

Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης, κλωστή για έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο ή μικρές επιφάνειες στο σώμα, φυσικό κερί για βελούδινη επιδερμίδα και για ταχύτερα αποτελέσματα εφαρμόζουμε φωτοαποτρίχωση με την ανώδυνη και απολύτως ασφαλή μέθοδο Trios.

Κερί

Όλοι αγαπάμε το συναίσθημα ενός βελούδινου και απαλού δέρματος. Η αποτρίχωση με ζεστό ή κρύο κερί είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους, καθώς είναι εύκολη, οικονομική, ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία

Κλωστή

Η πιο αποτελεσματική λύση είναι η αποτρίχωση με κλωστή το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η τρίχα αποσπάται από τη ρίζα και όταν ξαναβγαίνει είναι πιο λεπτή και πιο απαλή. Η αποτρίχωση με κλωστή έχει μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο είδος ημι-μόνιμης αποτρίχωσης, από 2 εβδομάδες έως 1 μήνα.

Σχηματισμός και καθάρισμα φρυδιών

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε το τέλειο φρύδι, το οποίο θα προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Κάθε επίσκεψη στο Golden Beauty αποτελεί ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας!

Κλείσε σήμερα ραντεβού στο Golden Beauty για αποτρίχωση και Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Laser

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα !

Αν έχετε έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας, η φωτόλυση είναι σίγουρα η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης της. Απόλυτα ασφαλής, κατάλληλη για κάθε περιοχή του σώματος, σας απαλλάσσει μια για πάντα από το δυσάρεστο αυτό πρόβλημα.

Η Λέιζερ αποτρίχωση  είναι ο μόνη οριστική μέθοδος απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα