Κομμωτήριο

Κουρέματα

Για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας, το Golden Beauty Hair-Nails-Aesthetics και οι έμπειροι συνεργάτες της θα σας μεταμορφώσουν, δίνοντας σας το κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο σας, τα χρώματα σας και τον χαρακτήρα σας

Χτενίσματα

Ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις, το Golden Beauty Hair-Nails-Aesthetics και οι συνεργάτες του έχουν τη δυνατότητα να σας χαρίσουν την εμφάνιση των μαλλιών που πάντα ονειρευόσασταν από μια τεράστια γκάμα επιλογών… Απλά χτενίσματα, Βραδινά, κότσοι, Αρχαιοελληνικά, Μοντέρνα, Νεανικά, Βαγκ και Νυφικά

Χρώμα

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτεί εμπειρία, άριστη γνώση των υλικών και της δομής της τρίχας αλλά και γνώση της προσωπολογίας και των χρωμάτων του δέρματος κάθε ανθρώπου.

Στο Golden Beauty μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την απόχρωση και την κατάλληλη τεχνική, όπως ανταύγειες, μπαλαγιάζ – bronde* ή ombre* κ.α., που θα αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας μεταμορφώσει εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Μπορείτε επίσης να τολμήσετε επιλέγοντας από μια σειρά έντονων μαγικών χρωμάτων με διάρκεια στο χρόνο.

* bronde είναι η σύνθεση της λέξης (brown και blonde) και το ombre είναι η παρέμβαση που γίνεται στο κάτω μέρος των μαλλιών και τα κάνει να φαίνονται ξανοιγμένα με φυσικό τρόπο σε διάφορες αποχρώσεις.

Κλείσε σήμερα ραντεβού στο Golden Beauty για να αποκτήσεις το LOOK που πάντα ονειρευόσουνα!

Ισιωτική – Brazilian Treatment

Η Brazilian Treatment (smoothing keratin treatment) που παρέχουμε στο χώρο μας είναι μια επαναστατική θεραπεία λείανσης μαλλιών, η οποία εμπλουτίζει την τρίχα με νανομόρια κερατίνης και έχει ήδη γίνει η αγαπημένη θεραπεία μαλλιών πολλών καταναλωτριών.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:

  • Ενυδάτωση
  • Θρέψη
  • Λείανση
  • Ενδυνάμωση της τρίχας
  • σώμα στα λεπτά μαλλιά
  • Ίσιωμα της μπούκλας κατα 70%

Η θεραπεία διαρκεί 4 μήνες και αφήνει τα μαλλιά λεία, μεταξένια και εξαιρετικά λαμπερά!

Extensions

Έχετε βαρεθεί να περιμένετε τα μαλλιά σας να φτάσουν στο επιθυμητό μήκος; Στο Golden Beauty έχουμε τη λύση. Τα Extensions τελευταίας τεχνολογίας υπόσχονται να σας χαρίσουν τα μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν, με σεβασμό στην φυσική τρίχα. Τα extensions δίνουν στα μαλλιά σας το μήκος που θέλετε, χωρίς να περιμένετε να τους το δώσει ο χρόνος. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε να αυξάνεται και ο όγκος στα άτονα και λεπτά μαλλιά ή να προστεθεί όγκος σε συγκεκριμένα σημεία κι έτσι να διαμορφώσετε το σχήμα τους όπως το επιθυμείτε.

Θεραπείες & Μάσκες

Οι μάσκες και θεραπείες μαλλιών είναι ο τρόπος να δώσετε τροφή και ενυδάτωση στα μαλλιά σας και να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά. Με αυτά τα προϊόντα δυναμώνουμε τα άτονα μαλλιά, μαλακώνουμε τα άγρια, διορθώνουμε τα κατεστραμμένα, ενώ σταθεροποιούμε και διατηρούμε το χρώμα.

Με τη σωστή διάγνωση, και τα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη της τρίχας θα σας προσφέρουμε απολύτως εξατομικευμένη φροντίδα στα μαλλιά σας.