Από τις πιο Hot τάσεις που όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να υιοθετήσουν είναι τα Extensions βλεφαρίδων που σου χαρίζουν έντονο βλέμμα και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα των Extensions βλεφαρίδων είναι τόσο φυσικό που όλοι θα πιστέψουν ότι πρόκειται για τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Όσο όμως μεγαλώνει το ενδιαφέρων για τα Extensions βλεφαρίδων θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεχτική ώστε να μην εμπιστευτείς μη πιστοποιημένους τεχνίτες. Θα πρέπει να έχεις κάνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα, και να ζητήσεις να δεις προηγούμενη δουλειά τους.

Εδώ θα σου λύσουμε όλες τις απορίες και θα σου πούμε γιατί δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι για τις δικές σου βλεφαρίδες αν σκέφτεσαι να βάλεις extensions! Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα πας στον σωστό χώρο!

Η διαδικασία της τοποθέτησης δεν είναι επώδυνη και οι φυσικές μας βλεφαρίδες δεν θα καταστραφούν

Εάν και εφόσον εμπιστευτείς έναν πιστοποιημένο και έμπειρο τεχνίτη όπως τους extensionist που παρέχει το Golden Beauty το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και οι φυσικές σου βλεφαρίδες δεν θα καταστραφούν.

Η Διάρκεια τοποθέτησης και αποτελέσματος…

Η εφαρμογή των Extensions των βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο ώρες όπου στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχεις κλειστά τα μάτια. Η διάρκεια που θα σου κρατήσει το αποτέλεσμα είναι περίπου 2 μήνες. Επειδή όμως οι φυσικές μας βλεφαρίδες, όπως όλη η τριχοφυΐα που έχουμε ανανεώνεται θα πρέπει να κάνουμε συντήρηση κάθε τρις εβδομάδες ώστε να έχουμε ένα γεμάτο και πλούσιο αποτέλεσμα για όσο καιρό θέλουμε να τις φοράμε. Στον μήνα χάνεται περίπου το 30-35%. Αν, όμως, μια κυρία τις έχει βάλει για κάποιο λόγο και δεν θέλει να τις επαναλάβει ή έρχεται σε εμάς και τις βγάζει ή περιμένει να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να πέσουν μαζί με τη δικές της”. Επίσης αν η τοποθέτηση είναι σωστή μπορεί κάποια κυρία να φορέσει βλεφαρίδες για όσο καιρό επιθυμεί χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στις φυσικές της βλεφαρίδες.

Τι; Πως; Γιατί;

Είναι σημαντικό να μην κάνουμε υπερβολές όσον αφορά τόσο την ποσότητα όσο και το μήκος των βλεφαρίδων, στόχος μας είναι να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στα γατίσια μάτια θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο κέντρο του ματιού ώστε να μην το κάνουμε κι άλλο σχιστό. Αντίθετα, σε ένα στρογγυλό μάτι δεν βάζουμε στο κέντρο αλλά περισσότερο στις άκρες ή σε ένα εσώφθαλμο μάτι βάζουμε μάκρος στις βλεφαρίδες για να το βγάλουμε έξω. Σε ένα εξώφθαλμο παίζουε με την πυκνότητα. Υπάρχουν πολλά μυστικά και είναι βασικό να κοιτάμε το κάθε μάτι ξεχωριστά!”.

Θέλω να κάνω Extension βλεφαρίδων αλλά φοβάμαι μη μου πέσουν! Μύθος ή αλήθεια;

Τα πάντα εξαρτώνται από τον τεχνίτη! Αυτό που κάμνουμε εμείς στο Golden Beauty είναι να τοποθετούμε μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο την βλεφαρίδα ώστε να αναπνέει η φυσική μας τρίχα όπως και τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Οι τρίχες που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μετάξι που δεν δημιουργούν αλλεργίες. Είναι αβαρές προϊόν ώστε να μην προσθέτουν βάρος στην δική μας βλεφαρίδα κι έτσι το μόνο βάρος που προστίθεται είναι αυτή η ελάχιστη κόλα της μύτης καρφίτσας. “Υπάρχουν διαφορετικά μήκη ακόμη και χρώματα! Υπάρχουν καμπυλότητες C,B,J, υπάρχουν μήκη από το 6 μέχρι το 14, υπάρχουν και βλεφαρίδες με διαφορετικό πάχος. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι οι βλεφαρίδες extensions δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτείται εμπειρία από τους experts για να βγει όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα!”.

Τι πρέπει να προσέχω όταν φοράω βλεφαρίδες;

Απαγορεύεται μόνο η waterproof διότι έχει μέσα λάδι αλλά έχει και πολύ οινόπνευμα που έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες μας. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι τέτοιο ώστε να μην χρειάζεται να βάλεις μάσκαρα, όμως, όχι ότι απαγορεύεται. Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, φροντίζουμε να είναι με προϊόντα oil free. Πλενόμαστε κανονικά με gel ή αφρό και κάνουμε καθοδικές και όχι βίαιες κινήσεις. Από εκεί και πέρα, η καθημερινότητά μας δεν αλλάζει σε τίποτα! Κάνουμε τα ντους μας όλα κανονικά.

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων δεν πρέπει να βραχούν επίσης την πρώτη βραδιά θα πρέπει να αποφύγουμε να κοιμηθούμε μπρούμυτα.
Τώρα είσαι έτοιμη για να επιλέξεις τις δικές σου βλεφαρίδες extensions!