Περιποίηση Άκρων

Τα ωραία, περιποιημένα άκρα συγκεντρώνουν τα βλέμματα και προσφέρουν σε κάθε γυναίκα αυτοπεποίθηση.
Στο Golden Beauty διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ώστε να νιώσετε καλά με ένα τέλειο αποτέλεσμα είτε πρόκειται για ένα απλό μανικιούρ – πεντικιούρ είτε για μια εντυπωσιακή σύνθεση από τεχνητά νύχια.

Μανικιούρ

Τα γυναικεία χέρια είναι σύμβολο ομορφιάς το οποίο δε θα πρέπει να περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς είναι αναπόφευκτο να παραμείνουν κρυμμένα.

  • Απλό Manicure: Σχήμα νυχιών, περιποίηση επινυχίων και βάψιμο της επιλογής σας.
  • Golden Beauty manicure: Σχήμα νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, peeling, χαλαρωτικό μασάζ σε παλάμη & αγκώνα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.
  • Spa manicure: Πλήρη ανανέωση στο δέρμα των χεριών με παραφίνη, σχήμα νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, χαλαρωτικό μασάζ σε παλάμη & αγκώνα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.

Πεντικιούρ

Το πεντικιούρ δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα στα νύχια , που όπως λένε τα βαμμένα νύχια των γυμνών ποδιών το καλοκαίρι είναι το πιο σέξι σημείο, αλλά με την υγεία των ποδιών. Το πεντικιούρ γίνεται συνήθως κάθε δύο εβδομάδες και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στα πόδια μας ως ανταμοιβή για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί αναγκασμένα να μεταφέρουν το βάρος μας καθημερινά.

  • Απλό Pedicure Σχήμα νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, διαδικασία pedicure και βάψιμο της επιλογής σας
  • Golden Beauty pedicure: Σχήμα νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, διαδικασία pedicure , peeling, χαλαρωτικό μασάζ σε πέλμα & γάμπα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.
  • Spa pedicure: Πλήρη ανανέωση και ανακούφιση στο δέρμα των ποδιών με παραφίνη, περιποίηση επωνυχίων, διαδικασία pedicure, χαλαρωτικό μασάζ σε πέλμα & γάμπα, θεραπευτική βάση και βάψιμο της επιλογής σας.
  • Θεραπευτικό Πεντικιούρ

Επίσης σου προσφέρουμε επαγγελματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών όπως: αφαίρεση κάλων, ορθονυχία, υπερκεράτωση, ονυχοκρύπτωση, σκληρύνσεις στο πέλμα ακόμα και μύκητες. Η διάγνωση και θεραπευτική αγωγή γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με χρήση επαγγελματικών εργαλείων.

Κλείσε σήμερα ραντεβού στο Golden Beauty για μανικιούρ & πεντικιούρ και εντυπωσίασε με υπέροχα Νύχια!

Ημιμόνιμο Βερνίκι

Το ημιμόνιμο Βερνίκι είναι η νέα τάση που έλυσε τα χέρια των πολυάσχολων γυναικών, διατηρώντας συγχρόνως την άψογη εικόνα τους. Στεγνώνει αμέσως και δεν ξεφλουδίζει και έτσι θα απολαμβάνετε τα περιποιημένα άκρα σας για 2 εβδομάδες.

Τεχνητά νύχια

Τα νύχια κρύβουν μια ιστορία για τον χαρακτήρα κάθε γυναίκας. Μια εντυπωσιακή σύνθεση από τεχνητά νύχια κάνουν κάθε γυναικείο χέρι να φαίνεται όμορφο, κομψό και sexy.
Τα τεχνητά νύχια εκτός από το προφανές αισθητικό τους αποτέλεσμα, βοηθούν στην “επισκευή” σπασμένων, ραγισμένων ή φθαρμένων γενικά νυχιών και αποτελούν μια καλή λύση σε περιπτώσεις ονυχοφαγίας.

Στο Goloden Beauty εφαρμόζουμε όλες τις νέες τεχνικές και τα πιο καινούρια, καινοτόμα υλικά, που δεν βλάπτουν το φυσικό νύχι, αλλά αντίθετα βοηθούν στην υγιή ανάπτυξή του.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

  • Ενίσχυση Φυσικών Νυχιών με Bio Gel ή BS Gel: γρήγορη τοποθέτηση, δεν καταστρέφει την επιφάνεια του νυχιού, δεν φουσκώνει, είναι εύκαμπτο επομένως πολύ ανθεκτικό, έχει φυσική εμφάνιση αφού το αποτέλεσμα είναι πολύ λεπτό και αφαιρείται πολύ γρήγορα και εύκολα.