Το κατάστημα μας

Το πρώτο μας κατάστημα εγκαινιάστηκε το 1976 στην Κυψέλη ως Ανδρικό κομμωτήριο Ritaʼs Hair Studio. Η ανταπόκριση του κόσμου στο ταλέντο και τη διαφορετικότητα μας μαζί με την εξέλιξη των σύγχρονων αναγκών των δυο φύλων, μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε για εσάς το 2002 έναν πολυχώρο ομορφιάς και ευεξίας 220 τ.μ. το Golden Beauty Hair-Nails-Aesthetics, με πρωτοποριακές παροχές στην ιστορική Φωκίωνο Νέγρη 82 στην παλιά Quinta.

Στο χώρο μας θα βρείτε εξειδικευμένα τμήματα Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων και Αισθητικής, απολαμβάνοντας ένα μεγάλο εύρος μοναδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην άνεση ενός ονειρικού περιβάλλοντος . Το έμπειρο team το χώρου μας με υψηλή αισθητική, πάθος και με συνεχόμενη ενημέρωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας θα δημιουργήσουνε για εσάς ένα ξεχωριστό look όπως η προσωπικότητα σας.

Επίσης το κατάστημά μας διαθέτει εργαλεία και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, στα οποία και εφαρμόζονται καθημερινώς όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα μας θα βρείτε εύκολα και γρήγορα τις υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας και θα ενημερωθείτε σχετικά με τον κόσμο της ομορφιάς.

Η ιστορία μας

Η Μαργαρίτα Χριστοδούλου ιδρύτρια του Ritaʼs Hair Studio από το 1976 στον χώρο της κομμωτικής τέχνης αναζητώντας την εξέλιξη στην περιποίηση και αισθητική των μαλλιών συμμετείχε σε 12 πανελλήνιους διαγωνισμούς κομμωτικής τέχνης κατακτώντας τις πρώτες θέσεις. Η δίψα της για υψηλή τέχνη την οδήγησαν σε διακρίσεις πανευρωπαϊκών διαγωνισμών, με κορύφωση την κατάκτηση του Oscar καλύτερης κομμώτριας στο Παρίσι και την κατάκτηση του Χρυσού Ρόδου το 1992.

Η Αγγελική Βαλασάμου υπεύθυνη γυναικείου τμήματος από το 1990 στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης και της μαγείας των χρωμάτων με 2 διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.

Η θεοδώρα Τζούρα εμπνεύστρια του Golden Beauty και υπεύθυνη των τμημάτων της Αισθητικής και της Περιποίησης Άκρων με πτυχία: στα οικονομικά, Master στο Μάρκετινγκ με ηλεκτρονικό εμπόριο, στην Τέχνη των Νυχιών,Nail Art, Make up, Extension Βλεφαρίδων, Rejuvance και εφαρμογών Laser.

Τους τρεις αυτούς βασικούς πυλώνες του χώρου μας έρχονται και πλαισιώνουν άλλοι τέσσερις πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία, ο καθένας στον τομέα του, και πολύ αγάπη για την δουλειά τους.

Το κατάστημα μας Golden Beauty Hair-Nail -Aesthetics βρίσκεται σε έναν ιστορικό χώρο στην παλιά Quinta. Η Quinta αποτελούσε θρύλο στην νυχτερινή ζωή της Αθήνα την δεκαετία του ʽ60. Όλα τα έντυπα μέσα ενημέρωσης της εποχής τη χαρακτήριζαν κόσμημα της Κυψέλης καθώς καθημερινά φιλοξενούσε προσωπικότητες της εποχής, επίσης πολλές ελληνικές ταινίες που βλέπουμε έως και σήμερα έχουν γυριστεί μέσα σε αυτό τον χώρο.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα νέο στολίδι στο κέντρο της Κυψέλης που περιμένει όλους εσάς για να γράψει νέα ιστορία, στον χώρο της ομορφιάς!