Καλοκαίριασε και όλες σκεφτόμαστε τι μαγιό θα πάρουμε και μαζί με αυτό την αποτρίχωση που πρέπει να κάνουμε ώστε να είμαστε έτοιμες για την παραλία.

Τι στυλ αποτρίχωσης όμως θα κάνουμε στο μπικίνι μας;

Υπάρχουν διάφορα στυλ αποτρίχωσης για το μπικίνι και για αυτό δημιουργήσαμε για εσένα έναν εύχρηστο οδηγό για να σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις αυτά τα διαφορετικά στυλ και να σου δώσουμε μερικές ιδέες για το στυλ που θα μπορούσες να δοκιμάσεις.

Για αρχή, ηρέμησε! Αν ήταν τόσο άσχημη εμπειρία δεν θα υπήρχαν τόσες κοπέλες που ορκίζονται στο Brazilian. Ναι, υπάρχει πόνος. Ναι, υπάρχει η άβολη στιγμή που η αισθητικός θα σου ζητήσει να ανοίξεις τα πόδια σου. Αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Άλλωστε όλα γίνονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και αυτό είναι κάτι που θα χαρείς εσύ περισσότερο από όλους. Περισσότερο και από το αγόρι σου.


Το απλό μπικίνι, απλά «καθαρίζει» την περιοχή, δηλαδή αφαιρεί κάθε τρίχα που θα μπορούσε να είναι εμφανής φορώντας ένα μπικίνι – τόσο από το πάνω μέρος των μηρών και λίγο έξω από την γραμμή του εσώρουχου, καθώς επίσης και από την κορυφή που θα μπορούσε να φαίνεται κάτι.

 

 


Το Sicilian μπικίνι, εδώ αφαιρεί όλες τις τρίχες που αφαιρούνται στο απλό μπικίνι, αλλά επιπλέον παίρνει τις τρίχες λίγο βαθύτερα γύρω από τα πόδια, και μπορεί να το διαμορφώσει σε τριγωνικό σχήμα αφαιρώντας περισσότερες από την κορυφή. Αυτή η μέθοδος είναι καλή για όσες θέλουν να διατηρήσουν κάποιες τρίχες και το αποτέλεσμα να είναι “νοικοκυρεμένο”.

 

 

Το Brazilian μπικίνι, εδώ αφαιρεί περισσότερες τρίχες από μπροστά, αφήνοντας μία μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο και αφαιρεί και όλες τις τρίχες από το πίσω μέρος που θα μπορούσαν να φανούν με ένα εσώρουχο string . Αυτό είναι το τέλειο στυλ διότι φορώντας ένα string μπικίνι, δεν θα φαίνονται καθόλου τρίχες μπροστά ή πίσω.

 

 

 

Το Hollywood μπικίνι, εδώ μπορείς να πάς «όσο πιο μακριά» γίνεται σχετικά με την αποτρίχωση μπικίνι! Είναι το στυλ όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από όλα τα σημεία, μπρος, πίσω, αριστερά & δεξιά. Δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και καθαριότητας.
Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει πιο πολύ και κλείσε σήμερα ραντεβού με την αισθητικό σου!!!!