Η μεταμόρφωση πολλές φορές είναι ανάγκη. Οι άνθρωποι αναζητούμε τις αλλαγές που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα. Συχνά η αλλαγή στην εικόνα μας μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση, ενίοτε και τη ζωή.

Συνήθως, η πιο εύκολη αλλαγή είναι αυτή που γίνεται στα μαλλιά. Είναι όμως πάντα επιτυχημένη;

Η τέχνη της προσωπολογίας στα κουρέματα έχει να κάνει με τη γεωμετρία και τους κανόνες της που καθορίζουν και το ιδανικό σχήμα που ταιριάζει σε κάθε κεφάλι.

Έτσι, μόνο ένας εξειδικευμένος κομμωτής, μπορεί να μετρήσει με το σωστό τρόπο και να μορφοποιήσει τις φόρμες που θα αναδείξουν το πρόσωπο, αλλά και το σώμα του πελάτη πριν προτείνει τα ιδανικά κουρέματα. Αναγνωρίζοντας όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας κάποιου και προσαρμόζοντας τα κουρέματα σ’ αυτήν, αναδεικνύοντάς την.

 

Κοντά; Καρέ; ή Μακριά μαλλιά;

 

Εντυπωσιάστε με Κοντά Μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι πάντα στη μόδα και είναι ιδανικά για όσες βαριούνται εύκολα τη σταθερή εικόνα και αναζητούν την ανανέωση που τους δίνουν οι αλλαγές στην εμφάνισή τους. Επίσης, είναι εύκολα στην περιποίηση με ένα απλό φορμάρισμα, τα μαλλιά δείχνουν πάντα καλοχτενισμένα…

Καρέ μαλλιά

Με τα καρέ μαλλιά μπορείτε να παίξετε και να πετύχετε πολλές μεταμορφώσεις, όλες γεμάτες θηλυκότητα και κομψότητα. Τολμήστε το καρέ, ένα κούρεμα κλασικό αλλά δυνατό και σίγουρο που δίνει πολλές εναλλακτικές για το χτένισμα.

Μακριά Μαλλιά

Το μακρύ μαλλί προσφέρει κάτι παραπάνω στη θηλυκότητα και τη χάρη της γυναίκας που το έχει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, υγιές, καλοκουρεμένο, αλλά και καλοχτενισμένο. Τα μακριά μαλλιά απειλούνται από την ψαλίδα, αφού η τρίχα φθείρεται στην άκρη της. Μπορεί το κούρεμα να μην αφαιρεί από το μήκος, είναι όμως απαραίτητο για να παραμένουν τα μαλλιά υγιή.