Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας. Το σχήμα, η κλίση και η θέση τους πάνω στο πρόσωπο μας χαρακτηρίζει τα συναισθήματα μας.
Έχουμε δει διάφορες τεχνικές τα τελευταία χρόνια που κάποιες από αυτές είχαν ολέθρια αποτελέσματα. Το microblading είναι η καλύτερη τεχνική για μόνιμη βαφή φρυδιών σήμερα. Είναι η καλύτερη γιατί το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, η κάθε τρίχα του φρυδιού ζωγραφίζεται ξεχωριστά και για αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνει κανείς αν έχεις κάνει κάτι ή όχι. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ημιμόνιμα φρύδια, πυκνώνει τα αδύναμα φρύδια ή δημιουργεί νέα φρύδια για όσους δεν έχουν, γίνεται τόσο δημοφιλής ώστε υπάρχουν λίστες αναμονής για να το κάνεις στα ινστιτούτα ομορφιάς.

Πως γίνεται το Microblanding φρυδιών;

Ένας έμπειρος τεχνίτης χρησιμοποιεί ένα εργαλείο χειρός και δημιουργεί μικρές περικοπές στο δέρμα, οι οποίες μοιάζουν με papercuts.

Τα κοψίματα είναι γεμάτα με χρωστική ουσία, δημιουργώντας μια ρεαλιστική προσαρμογή φρυδιών.

 

 

Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσο κρατάει το αποτέλεσμα;

Το microblading διαρκεί από 1-2 ώρες ανά συνεδρία και γενικά περιλαμβάνει ένα ραντεβού παρακολούθησης για την περαιτέρω χάραξη των γραμμών 5 με 8 εβδομάδες αργότερα.
Το πόσο διαρκεί μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον πελάτη, με την περιποίηση που θα κάνει έως ότου φύγουν τα καύκαλα, όπως και με την προστασία από τον Ήλιο που θα παρέχει στο τατουάζ – η μέση διάρκεια ζωής είναι περίπου 12-24 μήνες

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Υπάρχουν τεχνικές μουδιάσματος στην αγορά, έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται πόνο σχεδόν καθόλου.

Που να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών Microblanding;

Η καλύτερη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών Microblanding είναι των Phibrows.

Οι καλύτεροι τεχνίτες χρησιμοποιούν των χρυσό κανόνα σχεδιασμού τέλειων φρυδιών της Phibrows.

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου στο Golden Beauty 2108827738 και απέκτησε τα φρύδια που πάντα ονειρευόσουν.