Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής κάθε γυναίκας, είναι η ημέρα του γάμου της. Εκείνη την ημέρα όλα θέλουμε να είναι Τέλεια! Από τον στολισμό, το νυφικό, το χτένισμα, τα νύχια και φυσικά το νυφικό Μακιγιάζ. Η επιλογή του χτενίσματος και του μακιγιάζ σου είναι πολύ σημαντική.
Για να διαλέξεις το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να υπολογίσεις όλους τους σημαντικούς παράγοντες όπως, την απόχρωση της επιδερμίδας σου, το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σου.
Με σεβασμό λοιπόν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής κάθε γυναίκας θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω υπέροχα νυφικά μακιγιάζ για κάθε χρώμα μαλλιών!

 

Νυφικά μακιγιάζ για κάθε χρώμα μαλλιών

 

Νυφικά Μακιγιάζ για Κοκκινομάλλες

Το κόκκινο παραμένει εντυπωσιακό σε όλες του τις αποχρώσεις είτε έχεις το διαχρονικό τζίντζερ είτε φλογερό κόκκινο. Η καλύτερες επιλογές για να αναδείξεις το χρώμα των μαλλιών σου είναι μακιγιάζ που θα τονίζουν έντονα ένα σημείο του προσώπου. Εντυπωσιακά smokey eyes σε όλες τις αποχρώσεις συνδυασμένα με ροζ, απαλά κραγιόν ή έντονα χείλια- σε αποχρώσεις του κόκκινου- και το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.
Αν έχεις κοντά κόκκινα μαλλιά σίγουρα πρέπει να επιλέξεις να τονίσεις τα χείλη σου έτσι ώστε όσο ανεβαίνει το μάτι στο πρόσωπο να εστιάζει μια στα έντονα χείλη και μετά στο χτένισμα που έχεις επιλέξει για το μήκος των μαλλιών σου. Για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά, επέλεξε το κατάλληλο μακιγιάζ ανάλογα με το αν θα έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου ή όχι.

 

Νυφικά Μακιγιάζ για Ξανθές

Αν πηγαίνει κάτι στις νύφες που έχουν ξανθά μαλλιά, αυτό είναι το έντονο μακιγιάζ. Τονισμένα μάτια είτε με eyeliner, είτε με rose gold smokey eye, είτε έντονα χρώματα σε σκιές. Το φωτεινό χρώμα στα μαλλιά, σου επιτρέπει να τονίσεις αρκετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου για να το “φωτίσεις”. Το έντονο βλέμμα σε συνδυασμό με ένα απαλό κραγιόν είναι top επιλογή είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά.
Βέβαια, αν προτιμάς να τονίζεις τα χείλη σου ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με μπρονζέ αποχρώσεις στο ρουζ και απλή μάσκαρα στα μάτια, θα δείχνει εξίσου εντυπωσιακό. Τέλος, για εσένα που είσαι ξανθιά πάνε και τα πιο ρομαντικά μακιγιάζ σε πολύ απαλούς ροζ και γήινους τόνους! Φώτισε τα μάγουλα σου με λίγο ρουζ και κράτα το υπόλοιπο μακιγιάζ σου σε πολύ παλ αποχρώσεις.

Νυφικά Μακιγιάζ για Μελαχρινές


Οι μελαχρινές νύφες– είτε έχουν καστανά, είτε μαύρα μαλλιά- είναι οι τυχερές της υπόθεσης. Το χρώμα των μαλλιών τους ταιριάζει με οποιοδήποτε μακιγιάζ. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολύ έντονα smokey eyes με απαλούς και matte τόνους στο κραγιόν σου, ή μπορείς να μετριάσεις την ένταση στα μάτια σου και να το συνδυάσεις με ένα έντονο χρώμα στα χείλη.
Αν πάλι σου αρέσει το απλό, κοριτσίστικο look μπορείς να επιλέξεις nude, γήινες αποχρώσεις δίνοντας στο πρόσωπο σου ένα απόλυτα φυσικό look. Αν έχεις κοντά μαλλιά το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι να φροντίσεις να τονίσεις τα πιο κολακευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

 

Tip: Όποια απόχρωση και να έχουν τα μαλλιά σου μην ξεχνάς ποτέ τα Φρύδια μιας και είναι εκείνα που ολοκληρώνουν το πρόσωπο σου!